Facebook Tricks and Hacks που πρέπει να γνωρίζετε το 2020

Θέλετε να χαράξετε το δρόμο σας σε μια καλύτερη εμπειρία στο Facebook;

Το Facebook έχει ένα τεράστιο πλήθος δυνατοτήτων, αλλά μερικές από τις καλύτερες του παραβλέπονται εύκολα.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Δημιουργία προσαρμοσμένων κουμπιών παρότρυνσης για δράση (CTA)
 • Λήψη 3x περισσότερων προβολών στα βίντεο σας
 • Αλλαγή της τυπικής γραμματοσειράς Facebook για να ξεχωρίζει στο χρονοδιάγραμμα των χρηστών

Ευτυχώς για εσάς, αναλύουμε τις καλύτερες εισβολές στο Facebook που πρέπει να γνωρίζετε για την επιχείρησή σας, το προσωπικό σας χρονοδιάγραμμα και το Facebook Messenger.

Ας αρχίσουμε!

Facebook Hacks για την επιχείρησή σας

Προσθέστε ένα κουμπί CTA στη σελίδα σας

Σε κάθε επιχειρηματική σελίδα, μπορείτε να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο κουμπί CTA. Αυτό που λέει εξαρτάται από εσάς και μπορείτε να το αλλάξετε για να επιτύχετε τους συγκεκριμένους στόχους της εκστρατείας κοινωνικών μέσων.

Μερικές από τις επιλογές περιλαμβάνουν:

 • Κάνετε κράτηση τώρα
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή
 • Παίζω παιχνίδι
 • Ψώνισε τώρα
 • Εγγραφείτε
 • Δες το βίντεο

Χρησιμοποιήστε το προσαρμοσμένο CTA σας για να συνδεθείτε σε μια σελίδα προορισμού για το freebie της επιλογής σας, μια σελίδα επαφής, ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος σας ή να αυξήσετε τις πωλήσεις στην επιχείρηση που βασίζεται στις υπηρεσίες σας με το κουμπί κράτησης τώρα.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες καρτέλες στο Facebook

Μεταβείτε ζωντανά

Εντάξει, το Facebook Live δεν είναι τόσο κόλπο, αλλά είναι μια εξαιρετική μορφή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την προβολή της επωνυμίας σας χωρίς να τροφοδοτήσετε τη μηχανή διαφημίσεων Facebook. Στην πραγματικότητα, ένα πρόσφατο άρθρο του Hootsuite μοιράστηκε πολλά οφέλη από τη χρήση του Facebook Live:

 • Η δυνατότητα έχει τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιονδήποτε τύπο ανάρτησης στην πλατφόρμα
 • Αντλεί 10 φορές περισσότερα σχόλια από τα κανονικά βίντεο
 • Οι χρήστες παρακολουθούν βίντεο στο Facebook Live 3x περισσότερο
 • Το Facebook δίνει προτεραιότητα σε ζωντανά βίντεο τοποθετώντας τα στην κορυφή των Ειδήσεων και στέλνει ειδοποιήσεις για να ενθαρρύνει τους χρήστες να συμμετάσχουν

Η υψηλή απόδοση του περιεχομένου βίντεο δεν αποτελεί ανωμαλία. Σε μια δοκιμή που διεξήχθη από το Biteable, το Βίντεο τους είδε 25% περισσότερη αφοσίωση σε σύγκριση με μια ακίνητη εικόνα και έλαβε 480% περισσότερα κλικ!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook Live για την επιχείρησή σας:

 • Φιλοξενήστε σεμινάρια, masterclasses ή demos
 • Μεταδώστε ένα συμβάν
 • Ανακοινώστε τους νικητές σε προηγούμενο διαγωνισμό στο Facebook
 • Πηγαίνετε πίσω από τις σκηνές της εταιρείας σας

Ανάλογα με την αξία παραγωγής που στοχεύετε, η εκτέλεση του Facebook Live μπορεί να απαιτεί έναν τόνο προετοιμασίας. Φροντίστε να έχετε έναν κεντρικό κόμβο όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με την ομάδα σας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Για περισσότερες επιχειρηματικές στρατηγικές, ανατρέξτε σε αυτόν τον πλήρη οδηγό για τη χρήση του Facebook Live.

Γενικές συμβουλές και κόλπα στο Facebook

Τώρα που έχουμε καλύψει ορισμένα από τα βασικά, ακολουθούν μερικές λιγότερο γνωστές εισβολές στο Facebook για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στην πλατφόρμα:

Αλλάξτε τη γραμματοσειρά κατάστασης στο Facebook

Εκτός από τη χρήση εκπληκτικών γραφικών κοινωνικών μέσων, μπορείτε πλέον να τραβήξετε την προσοχή των οπαδών σας με αυτό το μοναδικό hack. Για να χρησιμοποιήσετε την αλλαγή σελίδας γραμματοσειράς Facebook, πληκτρολογήστε το κείμενό σας στο πλαίσιο, επιλέξτε το στυλ σας, Command + A για να επιλέξετε το κείμενό σας και Command + V για να επικολλήσετε την κατάστασή σας στο Facebook.

Και οι ενημερώσεις κατάστασής σας θα έχουν την εξής μορφή:

 

Ling αλλαγής γραμματοσειράς: https://lingojam.com/FacebookFonts

Facebook Messenger Hacks

Το Facebook Messenger δεν είναι απλώς ένα εργαλείο επικοινωνίας με τους φίλους και την οικογένειά σας – είναι επίσης ένας ισχυρός τρόπος για να χτίσετε την επωνυμία σας και να πραγματοποιήσετε πωλήσεις.

Απαντήστε σε μηνύματα αμέσως με bot

Η μεγάλη εμπειρία των πελατών είναι σημαντική, αλλά η γρήγορη απάντηση στο Facebook είναι ακόμη πιο σημαντική. Όταν οι πελάτες αλληλεπιδρούν με μαγαζιά στο διαδίκτυο, αναμένουν γρήγορες απαντήσεις. Μπορείτε να ικανοποιήσετε αυτήν τη ζήτηση για άμεση ικανοποίηση χρησιμοποιώντας τον Βοηθό απάντησης του Facebook.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε άμεσες απαντήσεις σε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το bot σας στο Facebook Messenger:

 • Μεταβείτε στην επιχειρηματική σας σελίδα στο Facebook και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία
 • Κάντε κλικ στο Μηνύματα στην αριστερή στήλη
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να ρυθμίσετε τις αυτόματες απαντήσεις και κάντε κλικ στο Ρύθμιση

Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα μακριά και άμεση απάντηση. Υπάρχουν επιλογές για αυτόματες υπενθυμίσεις για ραντεβού, αιτήσεις για εργασίες και μια ενότητα για συχνές ερωτήσεις.

Πώληση στο Messenger

Οι διαφημίσεις Facebook δεν υποβιβάζονται πλέον μόνο στη ροή ειδήσεων και στην πλευρική γραμμή. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημιστικά μηνύματα που θα μεταδίδονται σε οποιονδήποτε έχει ανοιχτή συνομιλία με τη σελίδα σας.

Εάν κάποιος ήδη στέλνει μηνύματα στον λογαριασμό σας, αυτό το προβάδισμα είναι πολύ πιο ζεστό από έναν τυχαίο χρήστη του Facebook που δεν έχει ακούσει ποτέ για την επωνυμία σας. Σκεφτείτε το ως μια λίστα άμεσων email.

Το Takeaway


Το Facebook είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που μπορεί να αναπτύξει την επιχείρησή σας και να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την εικονική σας κοινωνική ζωή από μία μόνο πλατφόρμα – αν ξέρετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Uncategorized

ΕΣΠΑ 100% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ESHOP 5000€

Προδημοσιεύτηκε η Δράση «e-λιανικό» η οποία εντάσσεται στο ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020. Στόχος: Η δημιουργία ή η αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Uncategorized

Τι φρενάρει τις πωλήσεις σας;

  Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, αν όχι όλοι τότε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι συνδεόμαστε μεταξύ μας μέσω κοινωνικών δικτύων, η «παρέα» έχει μεγαλώσει κατά

Θέλετε να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;