ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Γνωρίζατε ότι το 90% των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει το πελατολόγιο τους μέσα από το social media;

Επιλέξτε το καλύτερο πακέτο για εσάς

Ανάλογα με τις ανάγκες σας επιλέξτε κάποιο από τα παρακάτω πακέτα. Καλύπτουμε προοδευτικά όλες τις ανάγκες για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

225€

ΤΟ ΜΗΝΑ

350€

το μηνα

285€

το μηνα

Συχνές ερωτήσεις

Η “τρέλα” που έχετε αντιληφθεί να επικρατεί για την online προώθηση μιας επιχείρησής μέσω των Social media, δεν είναι τάση, δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη. Τα Social media είναι το καθημερινό σημείο συγκέντρωσης εκατομμυρίων καταναλωτών. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να απουσιάζει από εκεί μια επιχείρηση που αναζητά πελάτες;
Δεν υπάρχει δέσμευση κάποιου συμβολαίου, όποτε θέλετε μπορείτε να διακόψετε την συνεργασία σας.
Εάν και εσείς έχετε σκοπό να επενδύσετε κάποιο ποσό για διαφήμιση στα, καλό θα ήταν το ποσό αυτό να μην είναι μικρότερο από 200€ με 300€. Φυσικά και μπορείτε να «τρέξετε» διαφημίσεις και με λιγότερα λεφτά, ωστόσο, προκειμένου να σχεδιάσετε μια πλήρη και αποτελεσματική καμπάνια, θα χρειαστούν κάποιες δοκιμές και φυσικά η δημιουργία αρκετών διαφημίσεων.

Διαβάστε Αληθινά Σχόλια Πελατών

ΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ. ΕΣΥ?

Πλέον η δημιουργία απλού περιεχομένου, δεν είναι αρκετή. Τα Social Media εξελίσσονται και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA ΑΠΟ ΤΗΝ MAKE THE DIFFERENCE

Το κάθε Social Media απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό & καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Eμείς φροντίζουμε να επιλέξουμε εκείνα που προσφέρουν τις καλύτερες δυνατότητες για την προσέλκυση του ιδανικού κοινού σας !

Γιατί η συμμετοχή σου στα social media είναι σημαντική;

Η επιχείρησή σου είναι μοναδική. Συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων. Η ιδέα, πηγάζει από το brand σου.

Αφοσιωμένοι στους πελάτες μας

Η φιλοσοφία μας είναι ότι το κυριότερο χαρακτηριστικό ενός social media manager είναι η προθυμία του να συνεργαστεί μαζί σας. Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνετε συνεχώς ενημερωμένοι με όσα συμβαίνουν για να έχετε μια πλήρη εικόνα και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Contact
211 003 9501

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ