Το 27% των Μικρών Επιχειρήσεων πιστεύουν ότι ο ιός Coronavirus θα επηρεάσει τα έσοδα τους!

Το 27% των Μικρών Επιχειρήσεων πιστεύουν ότι ο ιός Coronavirus θα επηρεάσει τα έσοδα τους!

Έσοδα vs Ιός Coronavirus

Make The Difference

Ο Coronavirus (2019-nCoV) εξαπλώνεται σταθερά σε όλο τον κόσμο. Έχει δραματικό αντίκτυπο στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των ανθρώπων στις χώρες αυτές. Παρόλο που δεν έχει εξαπλωθεί με την ίδια αγριότητα στις Η.Π.Α. όπως στην Wuhan, Κίνα, οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων αρχίζουν να ανησυχούν.

Ο παγκόσμιος αντίκτυπος

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο αντίκτυπος του κοροναϊού είναι ακόμα πιο δυσάρεστος. Στη Νότια Κορέα, η Samsung έκλεισε ένα εργοστάσιο. Επίσης η κυβέρνηση έκλεισε εκατοντάδες σχολεία. Η χώρα έχει σήμερα περισσότερες από 2.000 περιπτώσεις.
Η Κίνα έχει λάβει παρόμοια μέτρα κλείνοντας μια ολόκληρη πόλη μαζί με εργοστάσια, σχολεία και πολλές δημόσιες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 35% των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο αναμένουν μια μέτρια έως σημαντική επίπτωση στα έσοδά τους. Και ένας παρόμοιος αριθμός (36%) αναμένεται ότι θα έχει πρόβλημα στην αλυσίδα εφοδιασμού τους.

Αναμενόμενες επιπτώσεις του κοροναϊού στις επιχειρήσεις!

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Veem, το 27% των επιχειρήσεων αναμένουν ότι οι κοροναϊοί θα έχουν μέτρια επίδραση στα έσοδά τους. Άλλο 30% αναμένει ότι ο ιός θα έχει μέτριο έως υψηλό αντίκτυπο στην αλυσίδα εφοδιασμού τους.

Ακόμη πιο αποκαλυπτικό, πάνω από το ήμισυ ή το 52% λένε ότι λαμβάνουν μέτρα για να προετοιμαστούν για οικονομική επιβράδυνση. Αυξάνουν την τιμολόγηση, αλλάζουν προμηθευτές, μειώνουν το λειτουργικό κόστος ή προστατεύουν τις ταμειακές ροές.

Έτσι ακόμα και σε αυτό το πρώιμο στάδιο οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για να προστατεύσουν την επιχείρησή τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παγκόσμια γεγονότα επηρεάζουν δυσανάλογα τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με τον CEO της Veem, Marwan Forzley.
Στο emailed press release, ο Forzley συνεχίζει να λέει: «Ενώ έχουμε ήδη ακούσει πώς η επιδημία του coronavirus έχει επηρεάσει τις δημόσιες αγορές, αρχίζουμε να βλέπουμε το φαινόμενο να διαρρέει στην κοινότητα των SMB».

Προσθέτοντας ότι «οι μικρές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον coronavirus θα πρέπει να βρουν ευκαιρίες για τον μετριασμό του κινδύνου, την προστασία των ταμειακών ροών και την πιθανότητα εξεύρεσης νέων προμηθευτών για την επαναλειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού τους».

Τι πρέπει να ξέρετε για τον Coronavirus

Η ασθένεια του κοροναϊού 2019 (COVID-19) είναι μια αναπνευστική ασθένεια που μπορεί να εξαπλωθεί από άτομο σε άτομο. Ο ιός που προκαλεί το COVID-19 είναι ένας νέος κοροναϊός ο οποίος αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας έρευνας για ξέσπασμα στο Wuhan της Κίνας.

Make The Difference - Digital Marketing

Πώς μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου;

Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη της λοίμωξης είναι να αποφύγετε την έκθεση στον ιό που προκαλεί το COVID-19. Υπάρχουν απλές καθημερινές προληπτικές ενέργειες που βοηθούν στην πρόληψη της εξάπλωσης των αναπνευστικών ιών.

Αυτά περιλαμβάνουν

  • Αποφύγετε την στενή επαφή με τους αρρώστους.
  • Αποφύγετε να αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας με άπλυτα χέρια.
  • Πλύνετε συχνά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
  • Χρησιμοποιήστε αλκοολούχο απολυμαντικό χεριών που περιέχει τουλάχιστον 60% αλκοόλ εάν δεν έχετε διαθέσιμο σαπούνι και νερό.
  • Εάν είστε άρρωστοι, για να αποφύγετε την εξάπλωση της αναπνευστικής νόσου σε άλλους, θα πρέπει μείνετε στο σπίτι.
  • Καλύψτε το πρόσωπο σας  όταν βήχετε  ή φτερνίζεστε.
  • Καθαρίστε και απολυμάνετε συχνά αγγιζόμενα αντικείμενα και επιφάνειες

Τι πρέπει να κάνω εάν έχω ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα;

Εάν ήσασταν στην Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες και αισθάνεστε άρρωστοι με πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική περίθαλψη. Καλέστε το γραφείο του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης προτού πάτε και τους πείτε για το ταξίδι σας και τα συμπτώματά σας. Θα σας δώσουν οδηγίες για το πώς να φροντίσετε χωρίς να εκθέσετε άλλους ανθρώπους στην ασθένειά σας. Ενώ είστε άρρωστοι, αποφύγετε την επαφή με τους ανθρώπους, μην βγαίνετε. Καθυστερήστε τα ταξίδια σας για να μειώσετε τη δυνατότητα διάδοσης ασθενειών σε άλλους.

Υπάρχει θεραπεία;
Δεν υπάρχει ειδική αντιική θεραπεία για το COVID-19. Τα άτομα με COVID-19 μπορούν να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

Διαχείριση Social Media​​

Κλείστε ραντεβού μαζί μας εντελώς δωρεάν για να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας!

SEO

Μάθετε με ποιον τρόπο θα κορυφώσετε το site σας στην Google!

PPC

Πληρωμένα ή Οργανικά; Ποια αποτελέσματα αποδίδουν καλύτερα; Τι συμφέρει περισσότερο; Πως θα φέρω περισσότερους επισκέπτες;

Θέλετε να ενισχύσετε την επιχείρησή σας σήμερα;

211 400 9730​

Make The Difference

Βρες την λύση στο Digital Marketing! BOOST YOUR BUSINESS!

Leave a Reply