5 Βήματα για μια Επιτυχημένη Καμπάνια στο Google Adwords

5 Βήματα για μια Επιτυχημένη Καμπάνια στο Google Adwords

Το Google Adwords είναι μια υπηρεσία Marketing της Google. Στόχος της υπηρεσίας είναι να βγούμε στις πρώτες θέσεις της Google. Αυτό γίνετε στοχεύοντας με λέξεις-κλειδιά. Πάμε να δούμε πως θα φτιάξουμε μια επιτυχημένη καμπάνια ώστε να πληρώσουμε λίγα χρήματα και να προβούμε σε συγκεκριμένο κοινό!

1.Επιλέγουμε Όνομα Καμπάνιας 

Το πρώτο Στάδιο είναι να δημιουργήσουμε όνομα στην καμπάνιας μας . Το όνομα που θα βάλουμε θα πρέπει να είναι σχετικό με το προϊόν ή την υπηρεσία που θα προωθήσουμε. Ο λόγος είναι ότι μπορεί στην πάροδο της καμπάνιας να επιλέξουμε να τρέξουμε παραπάνω από μια καμπάνια, έτσι θα πρέπει να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις καμπάνιες ώστε να ελέγχουμε τα στατιστικά μας .

2. Επιλέγουμε το bugget που θέλουμε να διαθέσουμε 

Πρέπει να γνωρίζουμε τον ημερήσιο προυπολογισμό σας για να ξέρουμε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε για την διαφημιστική σας καμπάνια στο Google AdWords. Είναι σημαντικό να βρούμε το μέγιστο που επιτρέπεται στην Google να σας χρεώνει ανά ημέρα.

Αλλάξτε την προεπιλεγμένη “Bid strategy” σε “I’ll manually set my bids for clicks“. Αυτό σας δίνει περισσότερο έλεγχο πράγμα που είναι αρκετά σημαντικό και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως λειτουργεί το AdWords εις βάθος.

3.Επιλέγουμε την Γεωγραφική Θέση όπου θέλουμε να διαφημιστούμε

Στην συνέχεια αποφασίζουμε που θέλουμε να διαφημιστούμε και το πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι η περιοχή που θα στοχεύσουμε.  

4. Αγνοήστε την ενότητα “Ad Extensions” για τώρα. 

Το ότι το προσπερνάμε για την ώρα δεν σημαίνει ότι είναι κάτι μικρής σημασίας . Θα λέγαμε μάλιστα ότι αποτελεί σημαντικό μέρος της κάθε καμπάνιας. Απλά προσθέστε το, μετά τα 9 βήματα. Κάντε κλικ “Save and continue”.  

5. Εισαγάγετε τις λέξεις-κλειδιά.

  Όταν ξεκινάτε, δεν είναι καλή ιδέα να επιλέξετε πολλές λέξεις-κλειδιά. Ξεκινήστε με 20 σημαντικά keyword που αντιπροσωπεύουν το brand σας, δείτε πώς κινείτε η καμπάνια σας και στην συνέχεια κάντε τις απαραίτητες αλλαγές.

Make The Difference

Βρες την λύση στο Digital Marketing! BOOST YOUR BUSINESS!

Leave a Reply