Πως να κάνεις Σωστό Θόρυβο (Viral δημοσιεύσεις) στα Social Media!

Πως να κάνεις Σωστό Θόρυβο (Viral δημοσιεύσεις) στα Social Media!

Στις μέρες μας τα Social Media προκαλούν σταδιακή βελτίωση και ανάπτυξη στις επιχειρήσεις που τα χρησιμοποιούν καθημερινά με σωστή στρατηγική άλλα και με επαγγελματικό τρόπο.
Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις έχουν μια τυπική παρουσία στα social media και προσπαθούν να προσελκύσουν μερικούς από τους αγοραστές. Αλλά ποιος είναι ο σωστός τρόπος ώστε να κάνεις την διαφορά από τις χιλιάδες αναρτήσεις των ανταγωνιστών?

Ο τρόπος να κάνεις την δημοσίευσή σου να ξεχωρίσει από τις δημοσιεύσεις των ανταγωνιστών σου είναι ένας (με  την ορολογία του Facebok). Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ, δηλαδή να γίνει η δημοσίευση μας VIRAL. Ο αλγόριθμος του facebook επιβραβεύει όταν βλέπει μια δημοσίευση να  γίνεται viral και προωθεί την δημοσίευση. 

Τα θετικά είναι 2 

  1. Δωρεάν Διαφήμιση χωρίς να πληρώσουμε για να γίνει δημοφιλής η ανάρτηση μας 
  2. Το προωθεί από μόνο του Facebook 

Το ερώτημα είναι όμως πόσο εύκολο είναι να καταφέρουμε να κάνουμε μια δημοσίευση Viral?

Για να μπορέσουμε να κάνουμε Viral μια δημοσίευση θα πρέπει να καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο να αλληλεπιδράσει δηλαδή να σχολιάσει, να κάνει like, άλλα το σημαντικότερο είναι να μπορέσει να το δημοσιεύσει, δηλαδή να κάνει share στην δημοσίευση και να το δουν οι φίλους που θα έδειχναν ενδιαφέρον και αυτοί! 

Ένα παράδειγμα είναι ο διαγωνισμός στο facebook που δίνει την ευκαιρία να κάνουμε κοινοποίηση αλλά και να προωθήσουμε την δημοσίευση σε φίλους μας! 

Προσπαθήστε να γράφετε κείμενα που θα βοηθήσουν και θα φανούν ενδιαφέρον στους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Προσπαθήστε να βρίσκετε θέματα από την επικαιρότητα, ενδιαφέρον και χιουμοριστικά! 

Αν θέλετε βοήθεια για το στήσιμο έξυπνων Δημοσιεύσεων που να προκαλούν Θόρυβο αλλά και για το στήσιμο ενός Διαγωνισμού όπου θα απευθύνεστε σε συγκεκριμένο κοινό, Είμαστε εδώ για εσάς!!

Add Your Heading Text Here

Ελάτε σε Επαφή μαζί μας

211 400 9730

Make The Difference

Βρες την λύση στο Digital Marketing! BOOST YOUR BUSINESS!

Leave a Reply