Οι άνθρωποι που κινούνται στα social media είναι υποψήφιοι πελάτες και κρατούν το μέλλον σας στα χέρια τους.

Οι άνθρωποι που κινούνται στα social media είναι υποψήφιοι πελάτες και κρατούν το μέλλον σας στα χέρια τους.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποια είναι η άποψή σας για τα social media. Οι άνθρωποι που κινούνται στα social, είναι υποψήφιοι πελάτες και κρατούν το μέλλον σας στα χέρια τους.

Το να επιμένετε στον στείρο αρνητισμό και να βαυκαλίζεστε με δικαιολογίες ότι δεν προλαβαίνετε , ότι δεν σας αρέσουν , ότι είναι σκέτη εκμετάλλευση , ότι αισθάνεστε σαν ζητιάνοι και άλλα τέτοια μόνο τροχοπέδη μπορεί να αποτελέσει στην ανάπτυξη της επιχείρηση σας . 

Το θετικό με τα social είναι ότι έτσι δίνετε την δυνατότητα σε μεγάλο να αρχίζει να καλλιεργεί μια θετική εικόνα για εσάς για το ποιος είστε. Και όσο περισσότεροι θα σας επισκεφθούν και τόσο περισσότερους πελάτες θα έχετε.

Όσο πιο πολύ ασχολείστε με τα social τόσο μεγαλύτερη φήμη αποκτάτε. Είναι σαν να έχετε στήσει την επιχείρηση σας σε έναν δρόμο από όπου δεν περνάει πολύς κόσμος και σας δίνετε η δυνατότητα μετακομίσετε στο κολονάκι! Δεν θα μετακομίζατε? 

Στις παλιές γειτονίες της Αθήνας οι επαγγελματίες της γειτονίας ήταν παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις της περιοχής τους από τις σχολικές παρελάσεις μέχρι τα δρώμενα του Δήμου.

Ακριβός με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν τα social media σε ότι αφορά την προβολή σας . Γιαυτό και πρέπει να είστε κοινωνικός. Να ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν είναι πολύ σημαντικό να σας εμπιστευθούν πριν καν σας γνωρίσουν στο πρώτο ραντεβού.

Όλα παίζουν σημαντικό ρόλο σήμερα ακόμα και το χαμόγελό σας ή τα ρούχα που φοράτε. Αν δεν είστε πρόθυμοι να παραμερίσετε τους ενδοιασμούς σας για τα social, ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Ο χρόνος δεν είναι χρήμα μόνο για εσάς. Είναι και για τους πελάτες σας που θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να σας εμπιστευθούν πριν την πρώτη επίσκεψη. Στο χέρι σας είναι να το κάνουν! 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Make The Difference

Βρες την λύση στο Digital Marketing! BOOST YOUR BUSINESS!

Leave a Reply