Με ποιον τρόπο θα ανεβάσεις το Site σου στην πρώτη θέση της Google χωρίς να πληρώσεις!

Με ποιον τρόπο θα ανεβάσεις το Site σου στην πρώτη θέση της Google χωρίς να πληρώσεις!

Ο τρόπος να ανεβάσεις το Site σου χωρίς να πληρώσεις την Google είναι ένας και λέγεται Seo
(search engine optimization). To Seo (search engine optimization) είναι ο τρόπος να κάνεις το Site σου πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης και έτσι να κορυφωθείς στην πρώτη θέση των μηχανών αναζήτησης.

Τα Οφέλη Του Seo (search engine optimization)

1.  Περισσότεροι πελάτες για το κατάστημά σας

Από την ώρα που η σελίδα σας θα βρίσκετε στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης ο υποψήφιος πελάτης σας θα μπορεί να σας βρίσκει εύκολα όταν ψάχνει για το δικό σας προϊόν η την υπηρεσία!

2.  Κάνετε Γνωστά τα προϊόντα σας και την επιχείρηση σας

Λόγω της τεράστιας χρήσης του διαδικτύου μπορείτε με αυτό τον τρόπο να κάνετε γνωστή την επιχείρηση σας αλλά και το προϊόν σας σε χιλιάδες ανθρώπους.

3.  Αύξηση πωλήσεων

Όσο μεγαλύτερη  επισκεψιμότητα έχουμε στο site μας, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες  πώλησης των προϊόντων και υπηρεσιών μας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

4.  Γνωστοποίηση της επιχείρησης σας

Η εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας και η μεγάλη επισκεψιμότητα που θα λαμβάνει από τους χρήστες, θα κάνει γνωστό το όνομα της επιχείρησής σας σε όλη την ελληνική αγορά

5.  Είστε ο No1 της αγοράς

Ξεχώρισε από τους ανταγωνιστές σου. Να θυμάσαι οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές σου δεν έχουν επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να είστε Μπροστά από όλους η Make The Difference είναι εδώ για να σας πει τον τρόπο με τον οποίο θα κατασκευάζεται την σελίδα σας ώστε να είναι φιλική με τις μηχανές αναζήτησης

Πως θα απογειώσω το web site μου στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης

 

  1. Σωστό περιεχόμενο

Πρέπει να γράφουμε περιεχόμενο πάνω στο αντικείμενο που ειδικευόμαστε. Ο πελάτης μας πρέπει να βρίσκει ενδιαφέρον και να του δίνουμε πληροφορίες ουσιώδης  ώστε να μπαίνει και να διαβάζει συχνά από εμάς τα νέα του προϊόντος ή της υπηρεσίας μας.

2. Σωστό URL του site σου

Προσπαθήστε το URL του site σας να δίνει πληροφορίες για αυτό που προσφέρετε.

3. Keyword

Βάλε τα σωστά keyword ώστε το Google  να μπορέσει να καταλάβει πιο είναι το προϊόν σου και να σε αναδείξει.

4. Επένδυση στην mobile version

Μην αμελείς τους χρήστες που χρησιμοποιούν το κινητό και επένδυσε στην mobile version του website σου. Εφόσον όλα περιστρέφονται γύρω από την σχετικότητα, φρόντισε να καθοδηγείς αυτούς τους χρήστες σε σχετικές σελίδες, ειδικά διαμορφωμένες για κάθε mobile συσκευή.

5. Επένδυσε στα social media!

Η δημοτικότητα ενός website και η εμπιστοσύνη που εμπνέει στον χρήστη είναι κάποιοι σημαντικοί παράγοντες που θα βοηθήσουν το site σου να εμφανιστεί “ψηλά” στα αποτελέσματα αναζήτησης. Φρόντισε να περιλαμβάνονται social sharing buttons στο website σου για να είναι εύκολο για τον κάθε χρήστη να μοιράζεται το ποιοτικό περιεχόμενο σου με την social κοινότητα.

Εσύ, ποιες πρακτικές SEO από τις παραπάνω ακολουθείς για το δικό σου website ή blog; Η Make The Difference είναι εδώ για να σου δώσει τις σωστές συμβουλές για το site σου!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Make The Difference

Βρες την λύση στο Digital Marketing! BOOST YOUR BUSINESS!

Leave a Reply